کودکان معمولا دندان درد را تجربه می کنند ، اما این بدان معنا نیست که باید آن را نادیده گرفت. این می تواند ناشی از یک مسئله جدی باشد که دندانپزشک آن را تشخیص می دهد. قبل از انتخاب درمان های خانگی دندان درد که بهترین راه برای تسکین درد کودکان در منزل است ، موارد زیر را در نظر بگیرید:
حفره ها: ناشی از پوسیدگی دندان است و با پر کردن به راحتی اصلاح می شود.
التهاب: لثه های قرمز و متورم نشاندهنده ی این وضعیت است.
فرسایش مینای دندان: ناشی از باکتریها یا اسید است و باعث آسیب به پالپ دندان(رگ ها و اعصاب دندان) می شود.
بروکسیسم: همچنین به عنوان دندان قروچه هم شناخته می شود.
پریودنتیت: یک عفونت لثه است که باعث از بین رفتن لثه ها می شود و ممکن است منجر به ریزش دندان شود.
فشار سینوس: در این حالت فرزند شما ممکن است دچار سردرد شود.
رژیم غذایی: گاهی اوقات دندان درد کودک می تواند ناشی از چیزی باشد که اخیراً خورده است.
تغییر شکل و فرم پستان پس از بارداری و شیردهی غیر معمول نیست ، بخشی از آن به این دلیل است که غدد شیر بدن از نظر تعداد و اندازه در حال رشد است. اگر احساس می کنید یک توده یا چیزی غیر معمول در سینه و اطراف آن وجود دارد ، حتما آن را چک کنید. این از لحاظ پزشکی اهمیت زیادی دارد.
همچنین ممکن است متوجه تغییر در قوام سینه خود شوید و ممکن است سینه شما نسبت به گذشته شل تر شود. این تغییرات نیز بدلیل حاملگی است و بعید بنظر می رسد که مربوط به شیردهی باشد.
در طی چند هفته اول تغذیه با شیر مادر ، ممکن است در نوک پستان خود حساسیت زیادی احساس کنید این ممکن است موجب ترک خوردن و درد نوک سینه شود. این ممکن است بعلت باز شدن راه جریان شیر یا اشتهای زیاد کودک باشد.
در هر دو حالت ، این فقط یک مشکل موقتی است. اگر نوک پستان شما صورتی ، خارش دار و پوسته پوسته است ، ممکن است برفک بزنید. برفک یک عفونت مخمر شایع است که با کرم ضد قارچ قابل درمان می باشد. نوک سینه های ترک خورده همچنین می تواند به ورم پستان یا ماستیت منجر شود. ماستیت یک عفونت دردناک که می تواند باعث ایجاد سینه های قرمز ، ملتهب و همچنین تب و لرز شود.
۱- پودر قهوه را کف ظرف فرنچ پرس بریزید.
در ظرف و پیستون دستگاه را بردارید و ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (۵ تا ۱۰ گرم) از پودر را به ازای هر شات اسپرسو داخل ظرف بریزید. هر چه از پودر بیشتری استفاده کنید، عطر و طعم قهوه قوی تر خواهد شد.
قهوه ساز فرنچ پرس را میتوانید از فروشگاه لوازم آشپزخانه بخرید.
هر چند میتوان از هر نوع قهوه استفاده کرد ولی برای رسیدن به بهترین طعم، از دانه های پودر شدهی اسپرسو استفاده کنید.
۲- ۱۵ میلی لیتر آب داغ را به پودر درون ظرف اضافه کنید.
آب را در مایکروویو یا روی شعله، حرارت دهید تا به ۹۳ درجه ی سانتی گراد برسد. آب را روی پودر قهوه ی درون ظرف بریزید. شکوفه زدن قهوه، کربن دی اکسید آزاد میکند و باعث بهتر شدن طعم قهوه در زمان دم کردن آن میشود. فرنچ پرس را بچرخانید تا آب با حبابها مخلوط شود و طعمها را جذب کند.
طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون دستگاه 3
۳- بقیه ی آب داغ را به ظرف اضافه کنید و آن را هم بزنید.
مقدار آب اضافه شده بستگی به مقدار اسپرسویی دارد که میخواهید اضافه کنید. ۴۴ میلی لیتر دیگر از آب را به ازای یک شات اسپرسو اضافه کنید. فرنچ پرس را کامل بچرخانید تا پودر با آب مخلوط شود.
=۴- بگذارید پودر قهوه ۳ تا ۴ دقیقه خیس بخورد.
در ظرف و پیستون دستگاه را بگذارید. مطمئن شوید که با قهوهی در حال دم کشیدن تماس نداشته باشد. این کار به گیر افتادن حرارت در ظرف کمک میکند و قهوه را در دمای صحیح نگه میدارد.
اگر قهوه با عطر و طعم قویتری میخواهید، بگذارید مدت زمان بیشتری بماند ولی این کار ممکن است طعم اسپرسوی شما را تلختر کند.
=۵- پیستون را به آرامی فشار دهید تا پودرهای حل نشده از قهوه جدا شوند.
فشار کافی برای حرکت دادن پیستون به سمت پایین اعمال کنید. صافی پیستون، پودرهای شناور در اسپرسو را جدا کرده و به پایین ظرف میبرد. زمانی که پیستون پایین است، میتوانید اسپرسو را از دهانه ی روی فرنچ پرس به درون لیوان بریزید.
پیستون را با سرعت به پایین فشار ندهید زیرا میتواند ظرف فرنچ پرس را بشکند یا قهوه ی داغ را به بیرون بپاشد.
برای کم کردن طعم تلخی، به اسپرسو شیر را خامه ی غلیظ اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه
۱ بسته بستنی کمی نرم شده
نصف فنجان اسپرسو سرد شده
نصف فنجان خامه غلیظ که با همزن زده شده است.
۱ قاشق غذا خوری شکلات رنده شده
مقداری کوکی برای تزئین روی کافه گلاسه
آماده سازی:
دستگاه میکسر و یا ظرف گود را در محلی قرار داده و ۴ گیلاس بستنی خوری را برای مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم. بستنی را با قاشق در ظرف ریخته و به آن اسپرسو اضافه می کنیم. از میکسر ایستاده برای مخلوط کردن این مواد استفاده می کنیم و با سرعت کم این کار را انجام می دهیم تا مخلوط حالت نرم پیدا کند. حالا با قاشق، این مواد را داخل گیلاس ها می ریزیم و روی آن را هم از خامه زده شده پرمی کنیم. در نهایت تکه های شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم. در اخر هم برای تزئین این کافه گلاسه، آن را با کوکی دکوراسیون می کنیم. از گذاشتن این گیلاس ها در فریزر برای مدت ۴ ساعت خودداری می کنیم. گذاشتن گیلاس ها در فریزر منجر به تشکیل کریستال یخ در بستنی شده وطعم دسر را خراب می کند.